ANDERS DAN UW AUTO!

Hoe ga je met vakantie zonder Camper of zat je al kleinkind bij opa in de Oldtimer?

Hier treft u een lijst met voertuigtypes aan, die van zeer bijzondere emotionele of financiele waarde zijn. Staat uw voertuig er niet tussen? Stuur ons een e-mail of bel even. Vrijwel zeker dat we u kunnen adviseren.

Oldtimer

Een oldtimer is een voertuig waarvan het model al een lange tijd niet meer gefabriceerd wordt en al meer dan 25 jaar oud is. Een oldtimer koop je daarom ook alleen maar als je hier helemaal verliefd op bent. Deze voertuigen worden meestal heel goed verzorgd! Mocht u schade rijden dan wil u natuurlijk dat de auto weer gemaakt kan worden alsof deze net van de fabrieksband komt rollen.
Voor de deze speciale voertuigen is er de oldtimerverzekering!Uw oldtimer kunt u Allrisk verzekeren tegen de taxatiewaarde!

Uw vriend op 2 wielen

De wind langs uw wangen, een oog die traand, het gevoel van vrijheid op de weg? Uw weet precies waar het over gaat. Een motor is een heerlijk voertuig om mooie tochten mee te maken. Zeker als de zon erbij schijnt! De motor kan ook praktisch zijn om de file te vermijden en snel en veilig op de gewenste bestemming te komen. Het zou zonde zijn als uw motor beschadigd raakt of nog erger, hij wordt gestolen. Weg zijn die mooie ritten waar je in of met de auto niet van genieten kan.
Een motor dient u, net als een auto, minimaal WA te verzekeren. Een uitgebreidere dekking mag natuurlijk ook!

De Caravan

Met de caravan op vakantie is voor veel mensen de ideale vakantie omdat je je eigen spullen ook mee kan nemen. Zo heb je je eigen slaapplek, koelkast, gasfornuis enz. Daarnaast ben je ook in het bezit van je eigen auto waardoor je kan gaan en staan waar je wil.
Een caravan kan een behoorlijke investering zijn en als er wat gebeurt met de caravan dan wil u hiervoor wel verzekerd zijn.

Meer lezen

Varen met de boot

Met het gezin door de grachten of een wedstrijd op de open zee.
Boten zijn er in allerlei vormen en maten, zo heb je sloepjes, jachten, zeilboten enz. Het varen over het water is voor veel mensen een  rustgevende ervaring waar ze heel erg van genieten.Een boot kopen is vaak een behoorlijk investering en als er iets met de boot gebeurt wilt u hiervoor wel verzekerd zijn.

Een Camper

Wie graag lang op vakantie gaat en veel wil zien kan een kampeerauto kopen. Een kampeerauto is vaak voorzien van alle luxe zoals je die ook thuis gewend bent. De aanschaf van een kampeerauto is vaak een behoorlijke investering.
Omdat een kampeerauto ook een motorrijtuig is, is het verplicht om deze minimaal WA te verzekeren.