Wij maken het iedereen graag makkelijk!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Bij Berkenrode Assurantiën kunt u al uw verzekeringen afsluiten welke u nodig heeft. Verzekeren is een vorm van risico’s afdekken maar sommige risico’s kunt u natuurlijk ook nemen door ze niet te verzekeren.

Wilt u een contact met een vaste contactpersoon? Geen keuze menu om iemand aan de lijn te krijgen. Of gewoon binnen kunnen wandelen wanneer u in de buurt bent?

Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Zakelijke verzekeringen
Particuliere verzekeringen
Downloads

Zakelijke verzekeringen

Voor uw bedrijf is het natuurlijk van belang dat het bedrijf goed verzekerd is. De vraag is dan natuurlijk wat is goed verzekerd? Bij Berkenrode Assurantiën informeren & adviseren wij u in de verzekerings-mogelijkheden en benodigheden die voor uw bedrijf van belang zijn.

Heeft u hier vragen over?

Particuliere verzekeringen

Naast dat uw verzekering(en) in orde zijn merken wij dat persoonlijk contact met een verzekeringsadviseur als zeer waardevol wordt gezien. Wij bij Berkenrode Assurantiën zijn voor al onze klanten dagelijks te bereiken via telefoon, e-mail of whatsapp. Het is ook altijd mogelijk om langs te komen bij ons op kantoor.

Geen verzekering is te gek. Mocht er toch een bepaalde verzekering zijn welke niet via ons zou kunnen lopen dan zullen we er samen met u voor zorgen om deze toch te kunnen afsluiten.

Wilt u een keer met ons  in gesprek over uw verzekeringen? Of heeft u vragen over een bepaalde verzekering?

Neem contact met ons op!

Hypotheek nodig?

Bent u van plan uw eerste huis te kopen? Of gaat u samen wonen en daarom opzoek naar een grotere woning? Wilt u gaan verbouwen of bent u een zelfstandig ondernemer en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij zullen samen met u de mogelijkheden gaan bekijken. Stap 1 in dit proces is het inventariseren van de wensen. Daarmee kan de adviseur diverse geldverstrekkers en rentes gaan vergelijken.

Vragen over een Hypotheek?

Vereniging van eigenaars

Appartementen gebouwen zijn er in allerlei verschillende vormen en maten.
Op het moment dat het gebouw wordt opgeleverd na de bouw wordt deze vaak verzekerd voor het dan bekende bedrag. Echter als er dan 1 appartement bijvoorbeeld helemaal verbouwd wordt zonder dat dit bekend wordt gemaakt bij de verzekering zou de verzekering al niet meer geheel up to date zijn. De eigenaar van dat gedeelte kan dit natuurlijk zelf verzekerd hebben maar het is verstandig voor de gehele VVE om dit duidelijk in kaart te hebben en te houden.

Ook voor VVE’s en VVE kantoren staan wij klaar. Wij hebben verschillende contacten met herbouwwaardetaxateurs en ook diverse verzekeringsmaatschappijen welke ook de grote complexen verzekeren.

Een keer praten over de verzekeringen voor uw VVE? Of juist met de contactpersoon welke gaat over de verzekeringen.

Ook voor bewoners kunnen wij vaak mooie aanbiedingen doen voor de particuliere verzekeringen.

Vragen inzake een VVE verzekering?

Al meer dan

35 jaar

in Haarlem

We hebben veel mee mogen maken door de jaren heen. Deze ervaring delen wij graag.

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig pand aan de Spruitenbosstraat 19 te Haarlem. Ons team is klein maar groots in wat wij doen!

Wij proberen iedereen altijd van A tot Z te begeleiden op wat voor een manier dan ook. Of je nou alleen een aansprakelijkheidsverzekering nodig hebt of een miljoenenbedrijf hebt wij behandelen iedereen met respect en zoals wij ook behandeld willen worden.

We zien je graag snel bij ons op kantoor!

Robbert-Ton Thesselaar

Eigenaar/ Adviseur Schadeverzekeringen en Hypotheken

Shirani Arnken-Horodniceanu

Eigenaar/ Adviseur schadeverzekeringen

Nicole Schaap

Commercieel  medewerker binnendienst

Contact?

U bent bij ons altijd welkom! Vindt u het fijn als wij u terugbellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Adres
Spruitenbosstraat

Postcode / plaats
2012 LJ  HAARLEM

023 5327220

info@berkenrode.com

Fout: Contact formulier niet gevonden.