WIJ MAKEN HET MAKKELIJK!

Nu Over ons

Berkenrode Assurantiën is opgericht op 16 mei 1983. Wij staan klaar voor onze klanten bij het adviseren van Bedrijfsverzekeringen, Particuliere verzekeringen, Privé pensioen, Financiële planning en Hypotheken. Het team van Berkenrode Assurantiën heeft een ruime ervaring, is gespecialiseerd en gediplomeerd. Doordat wij dagelijks met ons vak bezig zijn kunnen wij u adviseren welke verzekering u wel of niet nodig heeft.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Hoe werken wij

Bij Berkenrode Assurantiën bespreken we wat we voor u kunnen doen en welke kosten er eventueel van toepassing zijn. Voordat u een handtekening heeft gezet weet u wat u te wachten staat en zijn er geen verrassingen achteraf. Op alle Bedrijfsverzekeringen en Particuliere verzekeringen ontvangen wij van de verzekeringsmaatschappijen een vergoeding. Voor Advies werkzaamheden mbt complexe producten zijn wij wettelijke verplicht om een factuur te maken. De volgende producten heeft de overheid als complex genoemd: Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, Uitvaartverzekering, Lijfrente rekening, Financiële Planning en Hypotheken. Om u een zo goed mogelijk voorstel te kunnen doen zijn wij onafhankelijk. Dit houdt in dat er geen bank of verzekeringsmaatschappij aandelen van Berkenrode Assurantiën heeft of dat zij een lening aan ons hebben verstrekt.

Wij doen zaken met de grote bekende verzekeringsmaatschappijen zoals: Nationale Nederlanden, ASR Verzekeringen, AEGON, Allianz, Avero Achmea, De Goudse, Reaal Verzekeringen, Arag, ONVZ. Maar ook met kleinere verzekeringsmaatschappijen zoals: Turien & Co, Europeesche, DAS, Ahrends, TAF, SAA Assuradeuren, Driesen Assuradeuren, Schouten Insurance, Noordhollandsche van 1816. En ook met verzekeringsmaatschappijen waarvan u de naam wellicht nog niet eerder heeft gehoord: Lloyds of London, Markel, Chubb en nog een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Uw Adviseurs!

Robbert-Ton Thesselaar
Adviseur
Schade Zakelijk & Particulier
Inkomen
Erkend Financieel Adviseur
Shirani
Shirani Arnken-Horodniceanu
Adviseur
Schade Particulier

Leonie Faber-Gerth
Commercieel medewerker binnendienst
Schade Zakelijk & Particulier
Jos van Berkel
Adviseur
Schade Zakelijk & Particulier