Hypotheekadviseur
(32 uur tot 40 uur)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Wij willen onze dienstverlening nog meer uitbreiden. Op dit moment doen wij alleen hypotheken voor onze bestaande klanten maar omdat de vraag steeds groter wordt zoeken wij een hypotheekadviseur die deze tak van ons kantoor verder gaat uitbreiden! 

Ben jij die hypotheekadviseur die net zoals wij veel waarde hecht aan een goede relatie met onze klanten. Help jij graag mensen met een van de belangrijkste stappen in hun leven: een huiskopen of een huis verbouwen? En ben jij in het bezit van je diploma Adviseur Hypothecair krediet? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen ons team wordt jij DE Hypotheekadviseur van Berkenrode Assurantiën. Het is jouw doel om alle klanten te voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies en een lange relatie met elkaar op te bouwen. De klanten komen bij ons via onze eigen klanten maar ook uit ons netwerk.  

Omdat deze afdeling bij ons nog verder opgezet moet worden. Krijg jij veel vrijheid om zelf initiatieven te nemen. Je kan het eigenlijk een beetje zien als je eigen kantoor maar dan in loondienst. Uiteraard doen we dit samen en sta je er natuurlijk niet alleen voor! Je zult klanten adviseren in hypotheken maar ook ander financieel advies geven. 

Wat zullen de meeste voorkomende taken zijn als De Hypotheekadviseur van kantoor:

 • Klanten voorzien van hypotheekadvies
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele hypotheekaanvraag traject van A tot Z
 • Je beheert de bestaande klantportefeuille en ziet overal kansen
 • Je werkt voornamelijk op kantoor in Haarlem

Je werkt samen in een fijn team van collega’s. Samen maken wij onze klanten blij door ze op een persoonlijke en betrokken manier te helpen en bij te staan waar nodig. 

Wij bieden jou een leuke werkplek in een prachtig pand in Haarlem! Daarnaast bieden wij jou ook:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past (€ 3.000 en de € 4.000,- bruto), 8% vakantiegeld
 • Kilometervergoeding a € 0.21,- per kilometer
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Korting op je eigen verzekeringen
 • 25 verlofdagen (op basis van een 40 uren werkweek) met een extra speciale
  regeling waarmee je extra dagen kunt verdienen.
 • Teamuitjes en Gezelligheid
 • Laptop van de zaak 

Berkenrode Assurantiën is een allround financieel advieskantoor dat al 40 jaar bestaat! Ons kantoor zit in het Bos en Vaartkwartier in Haarlem. Dit is vlakbij het centrum en je kan hier gratis voor de deur parkeren!

We gaan allemaal zeer servicegericht te werk, wij gaan door het vuur voor onze klanten! Beschikken allemaal over de benodigde diploma’s. en wij doen eigenlijk allemaal net dat ene stapje extra, dat ene telefoontje, mailtje of appje dat is wat ons ons maakt!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En ben je in het bezit van je benodigde WFT diploma’s en eventueel ook je WFT schade diploma’s? 

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar ons toe.

Contactgegevens:

Contactpersoon: Shirani Arnken-Horodniceanu
Spruitenbosstraat 19
2012 LJ HAARLEM
Tel: 023 – 532 72 20
E-mail: shirani@berkenrode.nl